Tisková konference dne 30.5.2016 . Brno, Ústavní soud ČR. Laboratoř metamorfóz organické chemie Řehoře Samsy. Sál knihovny anorganické justiční chemie doktora Mengeleho.







Podle DRSc. Kezniklové a DRSc. Vání z laboratoře OVKSČ OSZ a OS Prostějov spolupráce na výzkumu konopí jako prekurzoru probíhala s více než tísicovkami laboratořemi ročně, klíčové laboratoře jsou uvedeny v originálních scanech ihned za projevem soudruha RSDr. Rychetského.  Nuže, zaposlouchejme se do slov ústavního chemika soudruha RSDr. Pavla Rychetského ze dne 30.5.2016 k nominaci na Nobelovu cenu za objev prekurzoru. Nezapomeňme, že klíčová předmluva všech ústavních studií je od brněnského soudruha DRSc. Lukovského - najdete ZDE

 
"Vážení soudruzi a soudružky, milá Zdeničko. 

Konopí je prekurzor! 


Dovolte stručně k našemu klinickému výzkumu konopí jako prekurzoru. 

Provedli jsme se soudruhy ústavními chemiky za pomocí soudruhů fyziků nejvyššího soudu v letech 2010 - 2016 celkem 7 + 1 rozsáhlých ústavních konopných studií, ve kterých jsme do doby ledové navždy anihilovali mezinárodní úmluvy, judikaturu, zákony, vyhlášky a především elementární morálku, které lze lovcům mamutů v budoucnu doložit na webu lidu popelnicových polí na http://constitutional-court.blogspot.com/   

Jako první prováděl reálnou klinickou studii na lidech pro soudruha ústavního chemika profesora RSDr. Holländera a pro soudružku fyzičku RSDr. Šámalovou z nejvyššího soudu soudruh chirurg RSDr. Lukovský z brněnské  krajské justiční laboratoře. Prováděl ji tehdy za pomocí nevysychajícího mediálního laku velice pečlivým řezem na Dušanu a Radomíře Dvořákových, kteří nám k tomu kromě rodiny, svých těl a majetků propůjčili výzkumnickou farmu v Ospělově s více než tunou konopí a 50 kily konopných produktů včetně semen prekurzorů. Těchto oportunistů jsme se neptali. V letech 2000 - 2016 jsme na rodině Dvořákových z Olomouce se soudruhy z exekutivy, zastupiteli prekurzorového lidu, 3 soudruhy prezidenty a soudruhy kolegy ze zahraničí provedli mnoho tisíc studií včetně profesní, sociální a zdravotní likvidace a potvrdili jsme, co říkáme se soudruhy bolševiky na ústavním soudu od nálezu v roce 2008: Konopí je prekurzor! 

Nesmím zapomenout, že nám kromě celé Karlovy univerzity se skvělým soudruhem rektorem RSDr. Zimou od roku 2012 velice pomáhaly  soudružka doktorka RSDr. Zmeková z kroměřížské chovné laboratoře pro výchovu prekurzorového lidu  a soudružka RSDr. Pluskalová z pražské žižkovské justiční laboratoře. 

Studii pro Sience nyní chystá soudruh profesor RSDr. Hosák z Univerzity Karlovy, má soudružskou vojenskou laboratoř k výchově prekurzorového lidu v Hradci Králové. Památná je především věta soudruha doktora a soudního znalce profesora RSDr. Hosáka dne 12. 1. 2015 pro soudruha RSDr. Bednáře z olomoucké justiční laboratoře, že když ospělovský oportunista Dušan Dvořák z Olomouce nechápe, že páchá závažnou trestnou činnost - zločin, protože konopí vydává za rostlinu, je to známka psychotického bludu a je potřeba jej půl roku až rok zavřít do chovné ústavní laboratoře pro výchovu prekurzorového lidu a podávat mu zásadně vysoké dávký nekonopných antipsychotických prekurzorů. Tato věta vstoupí do dějin paragrafu 107 trestního řádu, který jsme pro jistotu také vyzmizíkovali. 

Opravdu moc a moc nám soudružsky pomáhal soudruh RSDr. Zeman, kterého jsme po prostějovském pitevním rozsudku nad manželi Dvořákovými dne 27. 10. 2010 rychle povolali na nejvyšší obchodní státní zastupitelství do Brna hned od ledna 2011, protože Dvořák při prvním chemickém pokusu v laboratoři prostějovských soudruhů RSDr. Černíka a soudružky RSDr. Otrubové trochu kopal a vůbec se nechtěl nechat uspat a kdo ví, jestli stále nespí. Zkusili jsem se radit na postupu při zvyšování práva útrpného s olomouckými katolíky z kaple Jana Sarkandera, ale ti znali jen 4 stupeň, tak jsme si museli vystačit sami.

Ale zpět k výzkumu a časové ose studií. Soudružka RSDr. Vesecká neznala obchodní právo EU a to je na nejvyšším obchodním zastupitelství gubernie protektorátu třeba. Navíc soudruh RSDr. Zeman je členem chemického koncernu pro gubernie protektorátu Eurojust. Brněnským laboratořím RSDr. Zemana statečně a zcela nezištně pomáhal také soudruh RSDr. Ištván z olomouckého vrchního obchodního zastupitelství za pomoci soudruha RSDr. Šlachty z ÚOOZ a dalších soudruhů a soudružek z laboratoří po celé soudružské Evropské unii. 


Obchodní zastoupení pro konopí jako prekurzor jsme dali v roce 2015 Institutu pro kanabinoidy pod podmínkou níže uvedenou. Soudruhům z Lehman Brothers z laboratoří bahenních dluhopisů, akcií a směnek jsme dali při vzniku institutu podmínku, že soudruzi bankéři musí bádat na nevolnících protektorátu gubernie Böhmen und Cannabis Mähren, což splnili a sídlí v Praze ve studiu Blaník, viz  http://icci.science/

Soudruzi a soudružky, pokusy jsou úspěšně završeny, vyšetřování skončilo. Zapomeňte, že konopí je rostlina. 


Konopí je prekurzor. 


Už se to naučil říkast také soudruh RSDr. Pelikán. Estébáci, svazáci a černoprdelnící RSDr. Babiš, RSDr. Sobotka, RSDr. Bělobrádek, nebo člen Národní fronty chemiků státní kasy RSDr. Kalousek to uměli vždycky, RSDr. Fiala je na to profesor kmotrů Lidových milicí. Z opozice nám v pokusech na lidech od roku 2011 zdatně pomáhá zejména soudruh RSDr. Bartoš, takže ho brzy přivítáme v našich soudružských  laboratořích na výrobu prekurzo, viz http://ministerstvo-spravedlnosti.blogspot.com/


Vážené soudružky a soudruzi, nebudu o výzkumu řečnit jako  Fidel Castro, Muhamar Kadáfí, Mahathma Ghandí, Matka Tereza, Jaromír Kafka a kdovíkdo ještě.  Jak říkal soudruh profesor RSDr. Dolanský: "Zdržuje to od práce a na práci máme mít klid."


Děkuji vám za vaši soudružskou podporu. Jsem připraven přijmout Nobelovu cenu za justiční chemii. Pokud se bude Nobelova předávat symbolicky na okupaci ospělovského konopí dne 21.srpna 2016 na Mírově, uděláme tomu promo  v sobotu dne 20.srpna 2016  na Noci básníků v Příkazích u Olomouce. Heslo: "Šavel je náš prekurzor!" Jsem s vámi, budte s námi."





Podklady a příklady práva útrpného 

Sedmá ústavní prekurzorová studie jako tradiční justičně exekutivní dárek oslav tortury nejen rodiny Dvořákových. První totožnou ústavní studii pro radost z klinického testování rodiny Dušana a Radomíry Dvořákových z roku 2012 najdete  ZDE